អំណអគុណចំពោះប្រិយមិត្ត

សូមស្វាគមន៍ចំពោះ ឯកឧត្តម លោកជំទាវ អស់លោក-​លោកស្រី និងប្រិយ៍មិត្ត​អ្នក​អានទាំងអស់ ដែលបានចំណាយពេលវេលាដ៍មានតម្លៃរបស់ខ្លួន​ដេម្បីអាន​សាររបស់ខ្ញុំបាទ​....សូមអរគុណ! Welcome to phengyeat.blogspot.com very thanks for Lok Chumteav, Mr/Ms Ladies and Gentlemen who is visiting and read on my web-blogspot today. Thank you...!

Saturday, September 28, 2013

​ក្ដាម​ខ្ទិះ


គ្រឿងផ្សំ​
ក្ដាមប្រៃ ដូងទុំ ស្ករ ម្សៅ​ស៊ុប ក្រូចឆ្មារ ខ្ទឹមស
ម្ទេសផ្លោក​ស្រស់​ខ្ចី ឬ​ទុំ ។​

វិធី​ធ្វើ​
១- ក្ដាមប្រៃ​បក​លាង​ទឹក​កាច់​ជើង​យក​ក្រចក​វា​ចោល​ខ្ទឹមស​ចិញ្ច្រាំ​ឲ្យ​ល្អិត ម្ទេសផ្លោក​ពុះ​ជា​បួន​ត្រាំ​ទឹក ។​
២- កោសដូង​ពូត​យក​ក្បាលខ្ទិះ ដាក់​រម្ងាស់​ឲ្យ​ឡើង​ខាប់ ទើប​ដាក់​ក្ដាម ស្ករ ម្សៅ​ស៊ុប ទុក​ឲ្យ​ពុះ ២ ឬ ៣ អំពុះ​
ទើប​ដាក់​ម្ទេស ខ្ទឹមស ហើយ​ភ្លក់​មើល​ឲ្យ​ល្មម (​បើ​សាប​ចាក់​ទឹកត្រី​បន្តិច​) ដួស​ដាក់​ចាន ច្របាច់​ក្រូច ជាការ​ស្រេច ។​

No comments:

Post a Comment