អំណអគុណចំពោះប្រិយមិត្ត

សូមស្វាគមន៍ចំពោះ ឯកឧត្តម លោកជំទាវ អស់លោក-​លោកស្រី និងប្រិយ៍មិត្ត​អ្នក​អានទាំងអស់ ដែលបានចំណាយពេលវេលាដ៍មានតម្លៃរបស់ខ្លួន​ដេម្បីអាន​សាររបស់ខ្ញុំបាទ​....សូមអរគុណ! Welcome to phengyeat.blogspot.com very thanks for Lok Chumteav, Mr/Ms Ladies and Gentlemen who is visiting and read on my web-blogspot today. Thank you...!

Thursday, October 24, 2013

ភ្លា-សាច់គោឆៅ

គ្រឿងផ្សំ
សាច់គោ ខ្ទឹមបារាំង ម្ទេសខ្មាំង ម្ទេសផ្លោក គល់ស្លឹកគ្រៃ ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ទឹកត្រី អំបិល ជីរអង្កាម ក្រូចឆ្មារ ។
វិធីធ្វើ
យកសាច់គោហាន់ជាបន្ទះស្តើងៗ រួចប្រឡាក់អំបិល ដាក់ចានទុកមួយអន្លើ យកក្រូចឆ្មារមកចិត ច្របាច់យកទឹកមកចាក់ច្របល់ជាមួយនឹងសាច់គោនោះឱ្យសព្វ ទុកឱ្យឆ្អិនសាច់បន្តិច ។
ម្ទេសខ្មាំង និងម្ទេសផ្លោក ហាន់បញ្ឆិតស្តើងៗ ឯស្លឹកគ្រៃនិងខ្ទឹមបារាំង ខ្ទឹមស-ក្រហម ហាន់ជាបន្ទះ ស្តើងៗ ដាក់ចានទុកផ្សេង។ ហើយបើកាលណាដល់ពេលបរិភោគ ត្រូវយកសាច់គោមកលាយ ច្របល់ជាមួយនិងគ្រឿងទាំងប៉ុន្មានមុខនោះ រួចចាក់ទឹកត្រីបន្តិច និងជីអង្កាម ភ្លក្សមើលឱ្យដឹងជូរ ប្រៃតាមចូលចិត្ត ជាការស្រេច ។
1596

ដកស្រងពីអត្ថបទដើម៖ IT Cambo

No comments:

Post a Comment