អំណអគុណចំពោះប្រិយមិត្ត
Saturday, September 28, 2013
រំងាស់ទំពាំងដើម្បីធ្វើម្លូបឲ្យឆ្ងាញ់
ទំពាំងជាអាហារដែលមនុស្សជាច្រើននិយមចូលចិត្ត ព្រោះបានបរិភោគហើយមានរសជាតិឆ្ងាញ់ពិសារជាប់ចិត្ត ។ ទោះបីយ៉ាងណា ទំពាំងដែលយើងទិញមកតែងមាន
រសជាតិហាង ឬជូរមិនគួរបរិភោគទេ ។ បើស្ត្រីមេផ្ទះទិញទំពាំងយកមកស្ងោររំងាស់ដើម្បីបរិភោគ ហើយចង់ឲ្យមានរសជាតិឆ្ងាញ់ពិសានោះ ពេលរំងាស់ទំពាំងចាំបាច់ត្រូវប្រើរូបមន្តដាក់ស្ករសចូលទៅក្នុង ឆ្នាំងមួយស្លាបព្រា ព្រោះថាសារជាតិស្ករជួយឲ្យទំពាំងស្រួយ និងមានរសជាតិផ្អែម ហើយនៅពេលយកមកធ្វើអាហារមានរសជាតិឆ្ងាញ់ជាងធម្មតាជានិច្ច ៕ ទិចនិច វិជ្ជាមេផ្ទះ
No comments:
Post a Comment