អំណអគុណចំពោះប្រិយមិត្ត

សូមស្វាគមន៍ចំពោះ ឯកឧត្តម លោកជំទាវ អស់លោក-​លោកស្រី និងប្រិយ៍មិត្ត​អ្នក​អានទាំងអស់ ដែលបានចំណាយពេលវេលាដ៍មានតម្លៃរបស់ខ្លួន​ដេម្បីអាន​សាររបស់ខ្ញុំបាទ​....សូមអរគុណ! Welcome to phengyeat.blogspot.com very thanks for Lok Chumteav, Mr/Ms Ladies and Gentlemen who is visiting and read on my web-blogspot today. Thank you...!

Saturday, September 28, 2013

​រំងាស់​ទំពាំង​ដើម្បី​ធ្វើ​ម្លូ​ប​ឲ្យ​ឆ្ងាញ់​


ទំពាំង​ជា​អាហារ​ដែល​មនុស្ស​ជាច្រើន​និយម​ចូលចិត្ត ព្រោះ​បាន​បរិភោគ​ហើយ​មាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់​ពិសារ​ជាប់​ចិត្ត ។ ទោះបីយ៉ាងណា ទំពាំង​ដែល​យើង​ទិញ​មក​តែង​មាន




រសជាតិ​ហាង ឬ​ជូរ​មិនគួរ​បរិភោគ​ទេ ។ បើ​ស្ត្រី​មេផ្ទះ​ទិញ​ទំពាំង​យកមក​ស្ងោរ​រំងាស់​ដើម្បី​បរិភោគ ហើយ​ចង់ឲ្យ​មាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់​ពិសា​នោះ ពេល​រំងាស់​ទំពាំង​ចាំបាច់​ត្រូវ​ប្រើ​រូបមន្ត​ដាក់​ស្ករស​ចូលទៅក្នុង​ ឆ្នាំង​មួយ​ស្លាបព្រា ព្រោះថា​សារជាតិ​ស្ករ​ជួយ​ឲ្យ​ទំពាំង​ស្រួយ និង​មាន​រសជាតិ​ផ្អែម ហើយ​នៅ​ពេល​យកមក​ធ្វើ​អាហារ​មាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់​ជាង​ធម្មតា​ជានិច្ច ៕​

No comments:

Post a Comment