គ្រឿងផ្សំ៖

ប្រភពពី៖ Dahlina
- ត្រចៀកជ្រូកកន្លះគីឡូ
- គ្រឿងផាក់ឡូវ២ដុំ
- លាង កោសត្រចៀកជ្រូកអោយស្អាត។
- ត្រចៀកមួយកាត់ជា៣ឬជា៤។
- យកដុំផាក់ឡូវដាក់ចូលក្នុងទឺកក្តៅមួយចានចង្កឹះ។ ទុកមួយសន្ទុះអោយវារលាយ។
- ត្រាំត្រចៀកជ្រូកដែលកាត់រួចនឹងទឹកផាក់ឡូវនេះទុកចោលរយៈពេលកន្លះម៉ោង ដើម្បីអោយចូលជាតិ។
- ឆាច្របល់ត្រចៀកនិងទឹកគ្រឿងផាក់ឡូវរហូតដល់ឡើងពណ៌ល្អ
- ចាក់ទឹកថែមនិងរំងាស់រហូតដល់ត្រចៀកជ្រូកផុយជាការស្រេច។

ប្រភពពី៖ Dahlina
No comments:
Post a Comment