អំណអគុណចំពោះប្រិយមិត្ត

សូមស្វាគមន៍ចំពោះ ឯកឧត្តម លោកជំទាវ អស់លោក-​លោកស្រី និងប្រិយ៍មិត្ត​អ្នក​អានទាំងអស់ ដែលបានចំណាយពេលវេលាដ៍មានតម្លៃរបស់ខ្លួន​ដេម្បីអាន​សាររបស់ខ្ញុំបាទ​....សូមអរគុណ! Welcome to phengyeat.blogspot.com very thanks for Lok Chumteav, Mr/Ms Ladies and Gentlemen who is visiting and read on my web-blogspot today. Thank you...!

Sunday, September 29, 2013

ផាក់ឡូវ​ត្រចៀក​ជ្រូក

គ្រឿងផ្សំ៖
  • ត្រចៀក​ជ្រូក​កន្លះ​គីឡូ
  • គ្រឿង​ផាក់ឡូវ​២ដុំ
របៀបធ្វើ៖
  • លាង កោស​ត្រចៀក​ជ្រូក​អោយ​ស្អាត។
  • ត្រចៀក​មួយ​កាត់​ជា​៣​ឬជា៤។
  • យក​ដុំ​ផាក់​ឡូវ​ដាក់​ចូល​ក្នុង​ទឺក​ក្តៅមួយ​ចាន​ចង្កឹះ។ ទុក​មួយ​សន្ទុះអោយ​វារលាយ។
  • ត្រាំ​ត្រចៀក​ជ្រូក​ដែល​កាត់​រួច​នឹង​ទឹក​ផាក់​ឡូវ​នេះ​​ទុក​ចោល​រយៈពេល​កន្លះ​ម៉ោង ដើម្បី​អោយ​ចូល​ជាតិ​។
  • ឆា​ច្របល់ត្រចៀកនិង​ទឹក​គ្រឿង​ផាក់​ឡូវ​រហូត​ដល់​ឡើង​ពណ៌ល្អ
  • ចាក់​ទឹក​ថែម​និង​រំងាស់​រហូត​ដល់​ត្រចៀក​ជ្រូក​ផុយជា​ការ​ស្រេច។
phak-lov-1
ប្រភពពី៖ Dahlina

No comments:

Post a Comment