អំណអគុណចំពោះប្រិយមិត្ត

សូមស្វាគមន៍ចំពោះ ឯកឧត្តម លោកជំទាវ អស់លោក-​លោកស្រី និងប្រិយ៍មិត្ត​អ្នក​អានទាំងអស់ ដែលបានចំណាយពេលវេលាដ៍មានតម្លៃរបស់ខ្លួន​ដេម្បីអាន​សាររបស់ខ្ញុំបាទ​....សូមអរគុណ! Welcome to phengyeat.blogspot.com very thanks for Lok Chumteav, Mr/Ms Ladies and Gentlemen who is visiting and read on my web-blogspot today. Thank you...!

Saturday, September 28, 2013

គ្រំចំពុះទា​ចំហុយ​ប៊័រ​


+ គ្រឿងផ្សំ​:
- គ្រំ​ចំពុះទា (​ធំៗ​)​ ​ ​៧ គ្រំ​



- ខ្ទឹមស​ចិញ្ច្រាំ​ម៉ដ្ឋ​ ​ ​១ ស្លាបព្រា​បាយ​
- ម្ទេស​ចិញ្ច្រាំ​ ​ ​២ ផ្លែ​
- ដើម​ស្លឹកគ្រៃ​ហាន់​ហើយ​បុក​ម៉ដ្ឋ​ ​២ ស្លាបព្រា​បាយ​
- ស្លឹក​ក្រូចសើច​បុក​ម៉ដ្ឋ​ ​ ​៣ សន្លឹក​
- ប៊័រ​ប្រៃ​ ​ ​ ​៣ ស្លាបព្រា​បាយ​
- ហ្វ្រូ​ម៉ា​ ​ ​ ​៣ ស្លាបព្រា​បាយ ។​
+ វិធី​ធ្វើ​:

១.​លាយ​ខ្ទឹមស ម្ទេស ស្លឹកគ្រៃ និង​ស្លឹក​ក្រូច​សើច បញ្ចូល​គ្នា ហើយ​ថែម​ប៊័រ​ចូល​ទៀត រួច​ច្របល់​បញ្ចូល​គ្នា​ឲ្យ​សព្វ ។​
២.​យក​គ្រំ​ដែល​បើក​សំបក​រួច រៀប​ដាក់​ចាន ។ បន្ទាប់មក ដួស​គ្រឿងផ្សំ​ស្រោច​ពីលើ រួច​ហើយ​រោយ​ហ្វ្រូ​ម៉ា​ពីលើ​មួយ​ជាន់​ទៀត មុន​នឹង​យក​ទៅ​ចំហុយ​ឲ្យ​ឆ្អិន ជា​ការ​ស្រេច ៕

No comments:

Post a Comment