អំណអគុណចំពោះប្រិយមិត្ត

សូមស្វាគមន៍ចំពោះ ឯកឧត្តម លោកជំទាវ អស់លោក-​លោកស្រី និងប្រិយ៍មិត្ត​អ្នក​អានទាំងអស់ ដែលបានចំណាយពេលវេលាដ៍មានតម្លៃរបស់ខ្លួន​ដេម្បីអាន​សាររបស់ខ្ញុំបាទ​....សូមអរគុណ! Welcome to phengyeat.blogspot.com very thanks for Lok Chumteav, Mr/Ms Ladies and Gentlemen who is visiting and read on my web-blogspot today. Thank you...!

Thursday, October 24, 2013

អាំង-ងៀតសាច់គោ

គ្រឿងផ្សំ
សាច់គោ ម្សៅស៊ុប អំបិលម៉ដ្ឋ ទឹកត្រី ទឹកស៊ីអ៊ីវ ស្ករ ខ្ញី ក្រាម ម្រេច ។
វិធីធ្វើ
យកសាច់គោជាដុំវែងៗ ប្រវែងមួយចង្អុលដៃ ប្រឡាក់និងអំបិលក្រាម (បុកឱ្យម៉ដ្ឋ) ចាក់ទឹកត្រី បន្តិច ទឹកស៊ីអ៊ីវ ស្ករ ម្សៅស៊ុប ម្រេចបុក ហើយបុកខ្ញីពូតយកទឹកដាក់ផង ច្របល់ចូលគ្នាឱ្យសព្វ ទុកពីរម៉ោង ទើបយកទៅដោតនិងចង្កាក់ឫស្សី ចងខ្សែហាលថ្ងៃ ចំនួនបីថ្ងៃឱ្យស្ងួត ទើបយកមក អាំងឱ្យឆ្អិន ដំឱ្យទន់ បេះជាសរសៃៗ ទុកទទួលទានជាមួយជ្រក់ចំរុះ (ធ្វើជាគ្រឿងក្លែម) ។

1589

 
ដកស្រង់ចេញពីអត្ថបទដើម៖ IT Cambo

No comments:

Post a Comment